menu

Authentic Beauty Concept

Brand illustratie als uniek eindejaarsgeschenk
Branding, Illustratie
December 2021

In de illustratie voor een speciaal eindejaarsgeschenk van Authentic Beauty Concept vind je direct terug waar het bedrijf voor staat en waar waarde aan gehecht wordt: de ontwikkeling van natuurlijke haarproducten met oog voor detail. Het custom design voor deze brand-illustratie kwam inclusief verpakking, ansichtkaart en pakpapier, zodat de boodschap die ze aan hun klanten mee wilden geven goed vertegenwoordigd was. 

Authentic Beauty Concept stelt zeer zorgvuldig haarproducten samen met natuurlijke ingrediënten. Het traditionele gebruik van botanische producten werd nauwkeurig onderzocht en toegepast binnen de haarverzorging. Dit holistische en premium brand is ontwikkeld in samenwerking met een uniek kapperscollectief.

terug naar portfolio
Komma_testimonial_start

Wij waren opzoek naar een unieke illustratie die het verhaal achter ons product vertelde. Dit is precies wat Studio MEK ons heeft gegeven. Onze brand-filosofie in één one of a kind illustratie. Marlotte kan zich goed inleven, denkt mee en werkt dat uit tot een passend concept.

Komma_testimonial_eind
Annemarijn - Customer Marketeer,Authentic Beauty Concept

Zijn we een match?

Benieuwd hoe jouw ideeën er uit zien in vorm en kleur? Stuur me een berichtje en dan gaan we dat bespreken met een kopje koffie.
contact