KiDoSa

Branding

Oktober 2021

De letters KI, DO en SA moesten centraal staan in dit design; het zijn de eerste letters van de namen van de kinderen van oprichtster Marije. Omdat het bedrijf vintage kinderkleding verkoopt, is de kleur geïnspireerd op het jaren negentig color block. De letters zijn gestempeld, waardoor je een retro karakter creëert. Bovendien is de achterliggende gedachte dat de huisstijl breed inzetbaar moest zijn - laagdrempelig en voordelig - en gefocust op hergebruik. KiDoSa hergebruikt verzenddozen en kan met de stempels zelf kaarten, labels en verpakkingen bestempelen. 

KIDOSA Vintage is een webshop waar via Instagram op Vinted vintage kinderkleding verkocht wordt. Ze onderscheiden zich door een rebels karakter en unieke stijl geïnspireerd op de jaren negentig. 

Ik was op zoek naar iets dat multi-inzetbaar is. Zowel voor offline (drukwerk) als online. Marlotte heeft oud met nieuw gecombineerd en is aan het stempelen geslagen met zelfgemaakte stempels. I love de gekozen kleurencombinaties die (net als mijn kleding) erg hip & happening is. Het creatieve brein van Marlotte denkt ook heel praktisch mee. Bijvoorbeeld: Hoe blijf je je Instagram tijdlijn vullen met goede content? En hoe maak je je verpakkingsmateriaal onderscheidend? Ik ben ontzettend blij met de totale output.

Marije van Soest
Oprichter en eigenaar
KiDoSa