Design voor jou

Ons geheime wapen om
jouw herinnering
een podium te geven

een onvergetelijke wereldreis,
die ene dierbare vriendschap, 
De liefde, samenwonen, trouwen,
een nieuw leven of juist een afscheid ...
Allemaal bijzondere gebeurtenissen die ons dierbaar zijn. Momenten die we willen bewaren, willen koesteren. Hoe vaak gebeurt het alleen niet dat die ene bijzondere herinnering, door de hectiek van alledag, langzaam naar de achtergrond verdwijnt?

Eeuwig zonde vinden wij. Daarom hebben wij iets unieks voor jou, waarmee die ene bijzondere herinnering het podium of de aandacht krijgt die het verdient.

Studio MEK creëert unieke beelden voor speciale gebeurtenissen en herinneringen. Op maat gemaakt, afgestemd op jouw karakter en wensen. Als pronkstuk voor in je interieur, of in vorm van  trouw-, geboorte- of rouwkaarten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

foto illustratie voor jezelf

Foto illustratie

Jouw foto wordt voorzien van een op maat gemaakte illustratie.
Door illustratieve elementen toe te voegen aan een bestaand beeld geef je extra betekenis aan het verhaal dat jouw foto laat zien. Geef de foto illustratie een bijzonder plekje in huis en geniet iedere keer dat je ernaar kijkt weer even van dat speciale moment.

Een uniek stukje kunst voor jezelf of als persoonlijk cadeau!

Jouw foto word voorzien van een
op maat gemaakte illustratie


what's in it:
Unieke foto illustratie op basis van jouw aangeleverde foto
Speciaal op maat gemaakt, afgestemd op jouw karakter en wensen.
Keuze uit singel of multicolor illustratie.
Foto illustratie als digitaal bestandsformaat.
Levertijd: 2 - 4 weken
Optioneel: Hoge kwaliteit afdruk en/ of zwart of eikenhouten lijst
direct klaar voor aan de muur:
We love complete concepten en ontzorgen jou graag, zodat het kunstwerk klaar is om te pronken! Daarom maken wij met heel veel liefde een print (gedrukt op hoge kwaliteit fotopapier) van de foto illustratie en indien gewenst voorzien we hem van een mooie zwarte of eikenhouten lijst.

Let op! Voor een mooi eindresultaat moeten de foto’s voldoen aan een bepaalde (hoge) resolutie. Foto’s gemaakt met een mobiele telefoon zijn vaak niet voldoende. Mail ons voor een offerte op maat wanneer jouw gewenste formaat hier niet tussen staat.

Art pieces

Soms heb je van die gebeurtenissen die zo bijzonder zijn, dat je daar het liefst elke dag aan herinnerd wilt worden. Dan adviseren wij… Go Big!
Dat kan met custom made art pieces, als pronkstuk voor in je interieur. Door in een ontwerp beelden van bepaalde plekken of gebeurtenissen samen te voegen of juist alleen te focussen op één klein element, creëren we een uniek beeld wat perfect jouw gevoel van dat moment visualiseert.

Daarnaast kunnen we het kunstwerk helemaal afstemmen op jouw karakter of interieur (denk hierbij aan kleur en formaat) waardoor het echt een uniek stukje kunst wordt. Zodat jij elke dag even kunt dagdromen over dat ene speciale moment.
vanaf €800 per m2*
*Genoemde prijs is indicatief en afhankelijk van formaat en detaillering. Voor een exacte prijsindicatie maken wij graag een persoonlijke offerte.

How does it work?

1. eerste opzet
Foto’s van bijzondere plekken of gebeurtenissen, lievelingskleuren, prints, structuren, vormen...
Alle input is welkom! Op basis hiervan maken wij een eerste schets die we aan je voorleggen.
2. creatieve proces 
Vanaf nu gaan we aan de slag met kwasten, penselen en verf. Met passie, toewijding en liefde zorgen wij dat jouw droomschilderij tot leven komt.
3. eind resultaat
Wanneer alle details gezet zijn is het schilderij af! Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een schroef in de muur boren, ophangen en genieten!
yes, dit wil ik!

Limited
art prints

Naast op maat gemaakte illustraties verkopen wij ook verschillende prints in gelimiteerde oplagen
shop

Limited art prints

Naast op maat gemaakte illustraties verkopen wij ook verschillende prints in gelimiteerde oplagen
shop

Wil jij iets persoonlijks
door ons laten illustreren?

neem vrijblijvend contact op