Een visuele identiteit
die haarfijn aansluit bij jouw
brand en persoonlijkheid

Design voor jouw bedrijf
Bij studio MEK weten wij: in een wereld waarin we dagelijks overspoeld worden door duizenden beelden is het soms moeilijk om op te vallen en een echte verbinding te creëren met jouw community.
Daarom vinden wij dat je visuele identiteit niet alleen moet aansluiten op je doelgroep of missie, maar ook bij jouw als persoon. Want alleen dan draag je je brand uit met kracht en zelfvertrouwen, creëer je een betekenisvolle verbinding en versterk je visueel het verhaal dat je wilt vertellen.

Branding als basis


Achter iedere dienst of product schuilt een uniek verhaal dat het verdient om gezien te worden. Vormgeving (branding) met passie en oog voor dat verhaal versterkt de zichtbaarheid van jouw product.

In alles wat jij laat zien zit een klein stukje branding verscholen waaraan jouw bedrijf wordt herkend en waarmee je de juiste doelgroep aantrekt. Iedere keuze in kleur, beeld of typografie kan hierin al een groot verschil maken.

Studio MEK helpt jou met het creëren van jouw perfecte branding. Samen gaan wij opzoek naar de kernwaarden van jouw bedrijf en zorgen wij ervoor dat je branding niet alleen aansluit op je doelgroep en missie, maar ook bij jouw als persoon.

Kick-Start Branding pakket

Ideaal voor de startende ondernemer. 

Ben je al langer onderweg als ondernemer en wil je echt opvallen met jouw bedrijf? Dan bieden wij ook op maat gemaakte re-branding trajecten aan, helemaal afgestemd op jouw wensen. Neem contact met ons op voor alle details en een vrijblijvende offerte.  
what's in it:
Uitgebreid kennismakingsgesprek
Brandsheet: Op basis van de kernwaarden wordt een verbeelding van de merkidentiteit gemaakt in een brandsheet. Deze sheet ondersteunt de benoemde kernwaarden met beeld(-en).
Logo & beeldmerk,  aangeleverd in 3 bestands existenties
Kleuranalyse
Font gebruik
Één correctie ronde
optioneel:
Visitekaartje
Briefpapier
Email handtekening
het complete plaatje:
Wij leveren bewust een totaalpakket en geen losse elementen. Dit omdat wij erin geloven dat binnen een branding alles met elkaar in verband staat. Een logo kan nog zo mooi vormgegeven zijn, zonder de juiste typografie en/ of kleur verliest het alsnog zijn kracht.
*Genoemd prijs is indicatief en exclusief 21% BTW. Voor een exacte prijsindicatie maken wij graag een persoonlijke offerte. Meer informatie? Je kunt ons bereiken via het contact formulier.

Jouw digitale visitekaartje

Ook al worden we bij Studio MEK helemaal enthousiast van de juiste papier soort, een uitdagende vouwwijze, authentieke druktechnieken en geloven we echt; print is not dead! We kunnen er niet meer helemaal onderuit…
In een wereld waarin we meer dan de helft van onze tijd online doorbrengen, heeft jouw bedrijf ook een digitaal visitekaartje nodig!
Een ijzersterke website die perfect aansluit bij jouw branding en voldoet aan al jouw wensen.
Wij helpen jou graag bij het verzorgen van dit complete plaatje. Waar nodig werken we samen met een netwerk van creatieve collega’s om jouw vraag nog beter te realiseren. Denk hierbij aan sprekende teksten, oogverblindende bedrijfsfotografie en buitengewone wensen op het gebeid van custom scripting.

Website design

Op maat gemaakt website die perfect aansluit op jouw bestaande visuele identiteit.
what's in it:
Website bestaande uit 5 pagina’s (Extra pagina’s tegen meerprijs)
O.b.v. Wordpress voor gemakkelijk beheer
Custom template design (GEEN standaard template!)
Basis SEO set-up met google business integratie
Volledig geoptimaliseerd voor optimale laadsnelheid
Responsive design (mobile friendly)
Cookie acceptatie pop up (AVG)
Twee correctie rondes ( 1 tijdens design proces, 1 op de final website)
Incl. 1 jaar hosting en CMS onderhoud

All in pakket

Ga all in en laat jouw complete visuele identiteit, zowel off als online, door ons vormgeven en krijg 10% korting!
what's in it:
Ontwerp van visuele identiteit (Branding pakket)
Website bestaande uit 5 pagina’s (Extra pagina’s tegen meerprijs)
O.b.v. Wordpress voor gemakkelijk beheer
Basis SEO set-up met google business integratie
Volledig geoptimaliseerd voor optimale laadsnelheid
Responsive design (mobile friendly)
Cookie acceptatie pop up (AVG)
Twee correctie rondes ( 1 tijdens design proces, 1 op de final website)
Incl. 1 jaar hosting en CMS onderhoud
* vanaf prijs. Prijs afhankelijk van speciale wensen die custom scripting vereisen. Alle genoemde prijzen zijn indicatief en exclusief 21% BTW. Voor een exacte prijsindicatie maken wij graag een persoonlijke offerte. Inclusief 1e jaar hosting, daarna €54 per jaar. Inclusief 1e jaar onderhoud + updates, daarna €180 per jaar. Meer informatie? Je kunt ons bereiken via het contact formulier. 

Hello, here I am!

ILLUSTRATIE ALS ONDERSCHEIDENDE FACTOR VOOR JOUw BEDRIJF.
Wil je echt op een unieke manier opvallen? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Illustratie is namelijk het geheimen wapen van Studio MEK.

Illustratie geeft ons de mogelijkheid een extra laag toe te voegen die beeld verhalend en authentiek maakt. Hierdoor zet jij jouw bedrijf opvallend neer. Bij het illustreren zijn geen beperkingen en laten we onze creativiteit de vrije loop. Zo kunnen we het perfecte verhaal creëren en jouw ideeën en visie naar een hoger creatief niveau tillen.

Illustratie als geheime wapen

Door middel van illustratie kunnen wij het perfecte verhaal creëren en jouw ideeën en visie naar een hoger creatief niveau tillen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar denk hierbij aan:
foto illustraties
een unieke presentatie/ visualisatie van je bedrijf.
Social media content
Posts & story templates, story highlights.
infographics
Op een unieke en informatieve manier processen in beeld brengen.
Promotie & marketing materiaal
Brochures, flyers, banners, advertenties etc.
Verpakkingsdesign
yes, dit wil ik!
*Prijzen zijn afhankelijk van detail, formaat en gebruikersvorm. Informeer gerust naar de mogelijkheden en wij maken graag een passende offerte voor je.

A la Carte

there are no limits
within creativity.
Bij Studio MEK laten we ons niet graag in een hokje stoppen en stappen we net even buiten de gebaande paden. Zoeken we graag de grenzen op binnen het vakgebied en gaan we nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Wat we dan precies maken en ontwerpen? Echt van alles. Denk bijvoorbeeld aan:

- Textile pattern design & artworks
- Custom made illustration
- Art pieces
- Muurschilderingen
- Social media content
- Verpakkingen
- Editorial design
- Brochures
- Flyers en ander promotiemateriaal

Heb jij een cool project waarbij jij denkt onze designskills goed te kunnen gebruiken? Laat het ons gerust weten! Wij zijn altijd in voor een brainstorm met een goede kop koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
let's connect

Wil jij voor jouw bedrijf
iets unieks laten ontwerpen?

neem vrijblijvend contact op